0_Maqedoni.Portal SQPartitë politike SQPolitikë SQ

ASH reagon lidhur me problemet e regjistrimit në terren dhe shumë qytetarë që nuk janë regjistruar ende

Parashtrohet pyetja se si ministri I ka informacionet dhe mund të jetë i sigurtë se regjistrimi do të kryhet deri nesër kur të gjithë jemi dëshmitar se kemi probleme në terren dhe shumë qytetarë nuk janë regjistruar. Këto informacione vijnë edhe në adresën tonë nga vet qytetarët që ende i presin regjistruesit. Enti shtetëror i statistikës është organ i pavarur dhe i takon vetëm atij organi të del me deklaratë në lidhje me çështjen në fjalë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle