Partitë politike SQTekste origjinale SQ

ASH: Nivel i lartë i krimit dhe korrupsionit është vërtetuar në raportin e Departamentit të Shtetit

Ka vite që ne si parti politike alarmojmë për nivelin e lartë të krimit dhe korrupsionit ku të përfshirë janë drejtpërdrejt funksionarë qeveritarë dhe drejtues të institucioneve në vend. Së fundmi të gjitha këto vlerësime u konfirmuan edhe në raportin e Departamentit Amerikan të Shtetit ku në mënyrë decide theksohet se "ka raporte të shumta se disa funksionarë edhe më tej janë të përfshirë në aktivitete korruptive".

Butoni Kthehu në krye
Mbylle