0_Maqedoni.Portal SQPartitë politike SQTekste origjinale SQ

ASH: Në Spitalin modular të Tetovës po tentohet që përgjegjësi mos të mbajë askush dhe fajtorët të ngelin pa emër

Jemi dëshmitarë se ditëve të kaluara po bëhen tentime të lloj-llojshme nga institucionet relevante për t’i ikur përgjegjësisë për djegien për së gjalli të 14 personave në Spitalin modular të Tetovës. Shihet qartë, sikurse edhe në shumë raste tjera, se po tentohet që në fund përgjegjësi mos të mbajë askush dhe fajtorët të ngelin pa emër.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle