0_Maqedoni.Portal SQPartitë politike SQPolitikë SQTekste origjinale SQ

ASH kërkon seancë urgjente të Kuvendit për vazhdimin e regjistrimit për 10 ditë

Tash më që po afrohet fundi i regjistrimit, në adresën tonë kanë arritur shumë ankesa nga ana e qytetarëve të cilët ankohen se në shtëpitë e tyre nuk ka shkuar asnjë komisioner që t’i regjistrojë. Ky është skandal, sepse ligji obligon të shkohet në çdo amvisëri dhe të regjistrohet cdo qytetar.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle