0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQShoqëri SQ

ASH: Anulimin e seancës së Komisionit anketues e konsiderojmë fyerje të ligjit dhe logjikës

Nuk jam jurist, por konsideroj fyerje dhe ofendim të së drejtës dhe të logjikës shkresën e kryetarit të parlamentit me të cilën më informon se e ka anuluar mbledhjen e komisionit anketues për mbrojtjen e lirive dhe të drejtave të qytetarit, të caktuar nga ana ime si kryetar I komisionit. Arsyeja që e potencon zoti Xhaferi është mospërputhshmëria e pikave të propozuar me kushtetutën dhe rregulloren dhe vendimin për themelimin e trupave të përhershëm punues të Kuvendit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle