0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQPartitë politike SQPolitikë SQTekste origjinale SQ

ASH-AAA: Keqpërdorimi i parave publike në Komunën e Tetovës

Sikur këta para të harxhoheshin aty ku duhet e jo për njerëz që janë militantë partiakë, familjarë të Teuta Arifit dhe të anëtarëve të kabinetit të saj, sot nga këta para do të ishin ndërtuar disa çerdhe për fëmijë, rrugë, kënde lojërash për fëmijë, parqe e të ngjashme.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle