0_Maqedoni.Portal SQPolitikë SQShkup SQShoqëri SQ

Arsovska: Pas revizionit dhe konsolidimit të NPQ-së do të vendoset në faza transporti falas me autobus

Qyteti i Shkupit do t’i ndihmonte gjithkujt, por buxheti është lënë në gjendje dëshpëruese. Është i ngujuar me projekte për të cilët janë nënshkruar marrëveshje të cilat janë shumëvjeçare dhe për fat të keq, duhet të realizohen dhe nuk mund të ndërpriten. Pjesa më e madhe e mjeteve janë përcaktuar paraprakisht ku do të shpenzohen vitin e ardhshëm, ka thënë kryetarja Danella Arsovska duke u përgjigjur në pyetjen nëse Qyteti i Shkupit mund t’u ndihmojë qytetarëve të cilët do të paguajnë energji elektrike dhe ngrohje energjike më të shtrenjtë sipas paralajmërimeve për rritjen e çmimeve.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle