0_Maqedoni.Portal SQPartitë politike SQPolitikë SQZgjedhjet Lokale 2021

Arsovska nga Fushë Tophanja: Zgjidhje e problemeve ekzistuese dhe krijim të kushteve për jetë normale

Rrugët e paasfaltuara, qasja e dobët në shtëpitë e tyre, mungesa e hapësirave të mjaftueshme për parkim, parqet e pashfrytëzuara janë disa nga problemet me të cilat ballafaqohen banorët e vendbanimit të Shkupit Fushë Tophanë në komunën e Çairit, të cilët i prezantuan në takimin e sotëm para kandidatit të pavarur për kryetare komune të Shkupit, Danella Arsovska.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle