0_Maqedoni.Portal SQLajme nga komunat SQShkup SQShoqëri SQ

Arsovska i vizitoi Shërbimin për ndihmë urgjente mjekësore, stacionin e policisë në Kisella Vodë dhe zjarrfikësit në Qytetin e Shkupit

- Kryetarja e Qytetit të Shkupit, Danella Arsovska në natën e Vitit të Ri i vizitoi pjesëtarët e Shërbimit për ndihmë urgjente mjekësore, stacionin e policisë në Kisella Vodë dhe Brigadën zjarrfikëse në Qytetin e Shkupit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle