0_Maqedoni.Portal SQShoqëri SQ

Arsiq: Këshilli Gjyqësor ende nuk i ka marrë vendimet e Gjykatës Supreme me të cilat janë përfshirë tre gjykatës

- Këshilli Gjyqësor ende nuk i ka marrë vendimet e Gjykatës Supreme të cilat kanë të bëjnë për dy lëndë, ndërsa me të cilat janë përfshirë tre gjykatës, dhe nuk ka të dhëna nëse janë ndërprerë vetëm vendimet për shkarkim të gjykatësve ose janë hequr edhe vendimet për suspendim, deklaroi sot zëdhënësi i Këshillit Gjyqësor, Lubisha Arsiq.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle