0_Maqedoni.Portal SQPolitikë SQShoqëri SQ

Arrihet marrëveshje me kantinat e verës: 10 denarë për varitetin “Smedervka” dhe 12 denarë për varietetin “Vranec”

Në ambientet e Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave,  ministri Arjanit Hoxha realizoi takim me përfaqësuesit e kantinave të verës.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle