0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Ballina – Sllajder SQKorrespondentë MaqedoniMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Armata u përfshi në shuarjen e zjarrit tek vendi Pasjak në Rripin Dellçevë-Pehçevë

Pjesëtarët e Batalionit të dytë nga kazerma Jane Sandanski nga Shtipi prej në mëngjes në mënyrë aktive janë përfshirë në shuarjen e zjarrit në afërsi të rripit pyjor ndërmjet komunave Dellçevë dhe Pehçevë në fshatin Pasjak. Kire Conevski bashkëpunëtor për parandalim, mbrojtje dhe shpëtim pranë Komunës së Dellçevës ka informuar se përveç Armatës  dhe ekipeve të Njësive Territoriale të Zjarrfikësve nga rajoni, në shuarjen janë përfshirë edhe Forcat hapësinore të Dellçevës.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle