0_Web_Aktuale SQBotë SQBotë.Portal SQ

Armata e SHBA-së në mungesë të rekrutëve e ka rritur bonusin në maksimum 50.000 dollarë

Armata e SHBA-së e ka rritur bonusin e saj maksimal për paraqitjen e rekrutëve të ri për 25 për qind me qëllim që të tërheq kandidatë të rinj dhe t'i plotësojë pozicionet kyçe.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle