0_Maqedoni.Portal SQKorrespondentë MaqedoniLajme nga komunat SQZgjedhjet Lokale 2021

Arifi: Do të vendosim një ndërrim në shkollat fillore

Kryetarja e komunës së Tetovës dhe kandidate për mandat të ri Teuta Arifi porositi se në fushën e arsimit planifikohet  procesi arsimor në shkollën fillore të jetë vetëm në një ndërrim. Përveç infrastrukturës më të mirë  planifikohet edhe vendosje  e proceseve të reja ose përparimi i proceseve arsimore.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle