0_Maqedoni.Portal SQ0_Slajder SQ0_Web_Aktuale SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

APMT: Kovidi imponoi një realitet të ri turistik, nevojitet në mënyrë strategjike të planifikojmë në turizëm

Pandemia e Kovid-19 imponoi ndryshime në të gjitha segmentet e jetesës dhe domosdoshmëri për përshtatje të shpejtë. Realiteti i ri në turizëm do të thotë ndryshim të objektivave dhe fokus të tregjeve nda të cilave synohet. Turizmi aktiv vjen në plan të parë, së bashku me interesin për vizitë të eko-destinacioneve dhe qëndrim në kapacitete të vogla akomodimi. Profili i turistit i cili e ka vizituar shtetin tonë nuk do të jetë më i njëjti, por do të jetë personalitet i cili kërkon destinacion të sigurt, aventurist i cili preferon udhëtim në grupe të vogla dhe përdor teknologji të avancuar, thotë drejtori i Agjencisë për Promovim dhe Mbështetje të Turizmit (APBT).

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle