0_Maqedoni.Portal SQKorrespondentë BotëPolitikë SQ

Aplikacioni grek për verifikim të dokumenteve për Kovid nuk i pranon certifikatat e vendeve të treta, por ato janë valide dhe të pranuara në Greqi, ndërsa verifikimi do të bëhet me dorë

- Me vendosjen e masave të reja  prej të shtunën, për hyrje  pothuajse gjithkund në Greqi nevojitet dokument për Kovid-19 që skanohet përmes aplikacionit  special, megjithatë shtetasit e vendeve të treta, të cilët edhe pse kanë certifikatë valide nuk mund të hyjnë në vend  sepse aplikacioni grek për verifikim nuk i pranon këto certifikata, ndërsa sipas informatave të korrespondentes së MIA-s nga Athina, gjatë fundjavës me këtë problem u përballën turistët si nga Maqedonia e Veriut, ashtu edhe nga Serbia, Singapori, SHBA-ja dhe vendet tjera që nuk janë anëtare të BE-së.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle