Evropë SQEvropë.Portal SQKorrespondentë Botë

APKE do të mbajë seancë plenare të jashtëzakonshme në të cilën do të diskutojë për sulmin e Rusisë ndaj Ukrainës

- Pas vendimit për pezullimin e përfaqësimit të Federatës Ruse në Këshillin e Evropës, Asambleja Parlamentare  do të mbajë seancë plenare të jashtëzakonshme në regjimin hibrid  më 14 dhe 15  mars 2022 në të cilën do të diskutohet  për sulmin e armatosur rus  ndaj Ukrainës dhe përgjigjen e Këshillit të Evropës, lajmëroi korrespondenti i MIA-s nga Strazburgu.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle