0_Maqedoni.Portal SQMakedonija.Slajder SQSektori civil SQ

Apel i 34 organizatave të Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë në Komitetin e UNESKO-s

Shoqata ekologjike e qytetarëve “Front 21/42” i shtroi letër Komitetit për trashëgimi botërore, të mbështetur prej 18 organizatave të Maqedonisë dhe 15 të Shqipërisë, me apel për regjistrimin e rajonit të Ohrit në Listën e trashëgimive botërore në rrezik.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle