Magazinë SQ

Anxhelina Xholi e padit Bred Pitin për dhunë ndaj saj dhe fëmijëve

Anxhelina Xholi ka ngritur një tjetër padi për dhunë në familje kundër ish-bashkëshortit të saj dhe kolegut-aktorit Bred Pit (58), në Los Anxhelos, SHBA. Në aktakuzë, ajo përshkruan në hollësi atë se avokatët e saj pretendojnë se ishte abuzim, ndërsa ka ndodhur në një aeroplan privat gjashtë vjet më parë. Kjo, thuhet se ishte arsyeja që e bëri Xholin të dorëzonte kërkesën për divorc disa ditë më vonë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle