0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Antikorrupsioni me nisma për “rregullimin” e Kodit Zgjedhor dhe ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për ekspertizë

Dyshohet se kryetari i Komunës së Shuto Orizares, si dhe kryetari i këshillit komunal, kanë përdorur automjet zyrtar për nevoja personale dhe private, përkatësisht për nevojat për fushatën parazgjedhore për zgjedhjet lokale të vitit 2021, u konstatua në seancën e sotme të Komisionit Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit (KSHPK).

Butoni Kthehu në krye
Mbylle