Ballkan SQBallkan.portal SQKorrespondentë Botë

Anketë: Radev dhe Gerxhikov shkojnë në rreth të dytë të zgjedhjeve presidenciale në Bullgari

- Sipas hulumtimit të mendimit publik të agjencisë "Marketing links" të zgjedhjeve presidenciale në Bullgari për kandidatin Rumen Radev do të votojnë 46,7 për qind e votuesve, për Anastas Gerxhikov - 25,6 për qind, për liderin e LDL-së, Mustafa Karadai 10,3 për qind, për Lozan Panov - 7,7 për qind ndërsa rreth 4,9 për qind janë ata  që duan të votojnë  por ende  nuk kanë vendosur se kujt t'ia japin votën e tyre.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle