0_Slajder SQ0_Web_Aktuale SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Angellovska-Bezhoska: Vendimi i KE-së për rregullimin dhe mbikëqyrjen bankare të BP-së, pozitivisht do të ndikojë ndaj investuesve të huaj

Perceptim pozitiv për sistemin bankar vendas nga ana e investuesve të huaj, integrim më të madh të tij në sistemin financiar evropian dhe mundësi më të mira për financimin e institucioneve tona në tregjet e huaja dhe vendase të kapitalit. Këto janë përfitimet për sistemin tonë financiar dhe ekonominë, nga vendimi i Komisionit Evropian, me të cilën vlerësoi se rregullimi dhe mbikëqyrja  bankare të cilën e zbaton Banka Popullore është në përputhje me standardet e BE-së, theksoi guvernatorja e Bankës Popullore, Anita Angellovska-Bezhoska në emisionin "Agjenda 35".

Butoni Kthehu në krye
Mbylle