Biznes SQEkonomi SQShoqëri SQ

Angellovska-Bezhoska – Serra: Transparenca e Bankës Popullore është bazë për besueshmërinë e politikave dhe stabilitetin makroekonomik

Aktivitetet për transparencë më të madhe që ndërmerren vazhdimisht nga Banka Popullore kontribuojnë në besueshmërinë e politikave të udhëhequra nga Banka Popullore, si dhe në stabilitetin e sistemit financiar, u tha në takimin në mes guvernatores Anita Angellovska -Bezhoska dhe ambasadorit të Mbretërisë së Spanjës në vend, Emilio Lorenzo Serra.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle