Biznes SQ

Angellovska-Bezhoska: Prioritet i politikës monetare edhe më tej është ruajtja e qëndrueshmërisë

Në qendër të vëmendjes së politikës monetare duhet të jetë ruajtja e qëndrueshmëria së çmimeve, ndërsa me këtë edhe të qëndrueshmërisë të përgjithshme makroekonomike, të cilat janë kontributi më i mirë që mund ta japë për ekonominë. Këtë e theksoi guvernatorja e Bankës Popullore, Anita Angellovska-Bezhoska, duke folur në panel diskutimin "Ruajtja e rritjes vendore në mes të   balancimit post pandemik, presionet e çmimeve dhe luftës në Ukrainë", në kuadër të Forumit Ekonomik të organizuar nga "Fajnens think".

Butoni Kthehu në krye
Mbylle