0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQEkonomi SQMKD-AL SQ

Angellovska-Bezhoska para studentëve të Fakultetit Ekonomik: Digjitalizimi e formon të ardhmen e vendeve të punës

Teknologjitë e reja krijojnë vende të reja pune dhe nevojë për kualifikime dhe aftësi të reja. Është e rëndësishme që gjatë studimeve të tyre, profesionistët e rinj të fitojnë aftësi që do t'u mundësojnë atyre të hyjnë në tregun e punës më shpejt pas përfundimit të tyre. Këtë studentëve të vitit të parë në Fakultetin Ekonomik në Universitetin "Shën Cirili e Metodi" në Shkup, ua tha guvernatorja e Bankës Popullore, Anita Angellovska-Bezhoska, e cila foli në këtë ngjarje me rastin e fillimit të vitit të ri akademik.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle