0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Angellovska-Bezhoska: Me transparencë më të madhe deri në efektivitet më të madh të politikës monetare

Komunikimi i bankave qendrore është i rëndësishëm jo vetëm për transparencë dhe llogaridhënie, por edhe për ruajtjen e besueshmërisë, nga e cila varet zbatimi i suksesshëm i politikës monetare. Sa më mirë të kuptohen vendimet dhe masat, aq më shumë subjektet ekonomike do të sillen në mënyrën e pritshme dhe aq më lehtë do të arrihet qëllimi i bankave qendrore, tha guvernatorja e Bankës Popullore, Anita Angellovska-Bezloska në ligjëratën që e mbajti në kuadër të Programit të biznes-liderëve.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle