0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQBiznes SQBiznes.portal SQEkonomi SQMakedonija.Slajder SQPolitikë SQ

Angellovska-Bezhoska e përfshirë në nismën e “Central benking” – promovim i barazisë, llojllojshmërisë dhe inkluzionit

Guvernatorja e Bankës popullore, Anita Angellovska-Bezhoska është përfshirë në nismën e servisit kryesor global informues për bankieri dhe financa qendrore, “Central benking”, për promovimin e barazisë, llojllojshmërisë dhe inkluzionit. “Central benking” publikoi tekst autorial të guvernatores, në të cilin ceket se gjinitë, dallimet etnike dhe kulturore janë përfitim I madh për kulturën institucionale, si dhe në krijimin dhe zbatimin e politikave.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle