0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Angellov: Ne sugjeruam lehtësimin e ndalesës së plotë të lëvizjes në pyje

Njerëzit që kanë nevojë, si alpinistët, paraglasitarët dhe njerëzit e tjerë që lëvizin në natyrë në mënyrë të organizuar mund të aplikojnë për leje për të lëvizur në male, përkatësisht në pyjet nga degët lokale të NP " Pyjet Kombëtare "të cilat janë në dispozicion në të gjitha qytetet në të gjithë vendin. Kjo degë në Shkup gjendet në Komunën e Aerodromit. Kjo u njoftua në konferencën e sotme për shtyp nga drejtori i Qendrës për Menaxhimin e Krizave (QMK) Stojançe Angellov.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle