0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Angelloski për “Politika”: Ballkani i hapur përshpejton integrimin e rajonit

Iniciativa "Ballkani i hapur" duhet të krijojë një mjedis më të favorshëm afarist në rajon, kushte dhe masa operacionale që do të nxisin dhe mbështesin bashkëpunimin ekonomik ndërmjet vendeve që aktualisht janë të përfshira, me shpresën se do të përfshihen edhe të tjerat shtete nga Ballkani Perëndimor, thekson kryetari i Lidhjes së Odave Ekonomike të Maqedonisë, Trajan Angelloski në një intervistë për gazetën serbe "Politika", e cila u botua para fillimit të Panairit të parë ndërkombëtar për verë, ushqim dhe turizëm "Vizioni i verës i Ballkanit të Hapur" që në kuadër të iniciativës "Ballkani i Hapur", mbahet në Beograd nga sot deri të dielën.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle