0_Maqedoni.Portal SQKorrespondentë BotëPolitikë SQ

Angel Dimitrov: Nuk besoj se Sofja do të bëjë lëshime drejtë Shkupit nën presionin e jashtëm

- Diplomacia amerikane dhe partnerët bullgarë në BE manifestojnë standarde të dyfishta drejtë Bullgarisë, por kjo nuk do ta ndryshojë qëndrimin e tyre në marrëdhëniet bilaterale dhe nuk mund të pritet që Sofja do të bëjë lëshime nën presionin e jashtëm, deklaroi bashkëkryesuesi i pjesës bullgare nga Komisioni i Përzier për Çështje Historike dhe Arsimore dhe ish-amabasador i Bullgarisë në vend, Angel Dimitrov.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle