0_Maqedoni.Portal SQPolitikë SQShoqëri SQ

Anëtarët e Komisionit për ankande publike nuk kanë bërë vepër penale, konsideron mbrojtja në rastin “Toplik”

Nga materialet e nxjerra dhe dëshmitë verbale të propozuara nga prokurori publik gjatë debatit kryesor me siguri nuk  është konfirmuar se prokurori Tome Gjurçinovski dhe prokurorët e tjerë kanë bërë vepër penale "keqpërdorim të pozitës zyrtare dhe autorizim" deklaroi sot mbrojtësi i të akuzuarit Gjurçillovski, avokat Çasllav Stanoeviq, në fjalët e tij përfundimtare në rastin "Toplik".

Butoni Kthehu në krye
Mbylle