0_Maqedoni.Portal SQEkonomi SQShoqëri SQ

Analizë: Vendi po e humb betejën me investimet e huaja në rajon

 Potencial i kufizuar për këmbim tregtar, sistemim jo i barabartë i përfitimeve dhe humbjeve pas integrimit në BE dhe mosmarrëveshjet në ndërtimin e strategjive për tërheqjen e investimeve të huaja direkte, janë vetëm disa nga rreziqet e Iniciativës për tregun e përbashkët rajonal (TPR).

Butoni Kthehu në krye
Mbylle