0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Analizë e “Standard”-it austriak: Konflikti lidhur me shpërndarjen e parave të BE -së dhe sundimi i së drejtës në Ballkan

Sipas një dokumenti të brendshëm, Komisioni Evropian dëshiron të ndërhyjë në raportin e Gjykatës së revizorëve të BE-së. Këtu jepet një pasqyrë e pagesave të bëra në lidhje me projektet për sundimin e së drejtës.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle