Partitë politike SQZgjedhjet Lokale 2021

Ana Petrovska: Duhet qasje sistematike për zgjidhjen e problemeve me të cilat ballafaqohet komuniteti rom

Duhet qasje sistematike për zgjidhjen e problemeve me të cilat ballafaqohet komuniteti romë, dhe për këtë duhet zgjidhje paralele e banimit, problemi me dokumentet personale të personave të ashtuquajtur "fantom", por edhe arsimi dhe kualifikimi për punësim, thotë Ana Petrovska, kandidat i “Qyteti human i gjelbërt” për kryetare të komunës së Shkupit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle