0_Maqedoni.Portal SQBiznes SQBiznes.portal SQMKD-AL SQShoqëri SQ

AMS: Sigurimet jo-jetë u rritën 16 për qind, të siguruarit investuan 156 milionë euro

Qytetarë, shoqëri dhe institucione vitin e kaluar kanë nënshkruar pothuajse 1.5 milionë kontrata sigurimesh jo-jetë, që është 30 për qind më shumë se në vitin 2020. Vërehet një rritje e investimeve në sigurime në 15 klasa sigurimesh dhe më e rëndësishmja për t'u theksuar është rritja e kërkesës për sigurime të shëndetit në udhëtimi, sigurime pasurie, sigurime shëndetësore private.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle