0_Maqedoni.Portal SQShoqëri SQ

AMS: Dëmi më i madh i paguar është për pronën e siguruar, policëmbajtësi arkëtoi 200,000 euro

Nga pesë dëmet individuale më të paguara në gjashtë muajt e parë të këtij viti, dy janë për sigurimin e pronës me një vlerë totale prej 335,000 euro. Për mbulimin e auto-përgjegjësisë së detyrueshme, shuma më e madhe e paguar është 173,000 euro, për mbulimin e kartës jeshile kompania pagoi 101,000 euro dhe 80,000 euro arkëtoi i siguruari për sigurimin kargo (respektivisht sigurimi i mallrave në transport)

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle