0_Maqedoni.Portal SQ0_Slajder SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

AMFBZHR: Afat të ri shtesë prej 15 ditëve për të gjithë të interesuarit për mjetet nga IPARD 2, Masa 7

Për të gjithë të interesuarit për marrjen e mbështetjes financiare nga IPARD 2, Masa 7 "Diversifikim të fermave dhe zhvillim të bizneseve të vogla", jepet afat shtesë prej 15 ditëve për parashtrim të aplikimeve për marrjen e mbështetjes financiare përmes kësaj mase nga programi IPARD 2, informoi Agjencia për Mbështetje Financiare në Bujqësi dhe Zhvillim Rural (AMFBZHR).

Butoni Kthehu në krye
Mbylle