0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Ambasada e parë e fëmijëve në botë “Megjashi” do t’i promovojë konstatimet e hulumtimit onlajn për përvojën e nxënësve me mësimin në distancë

Ambasada e parë e fëmijëve në botë “Megjashi” sot do t’i promovojë konstatimet e hulumtimit onlajn qëllimi i së cilës ishte të analizohet se çfarë është përvoja e nxënësve nga mësimi në distancë në vitin shkollor 2020/21, me fokus të veçantë në rritjen e bullizmit dhe llojet e tij, në këto kushte mësimore.

Shkup, 17 gusht 2021 (MIA) – Ambasada e parë e fëmijëve në botë “Megjashi” sot do t’i promovojë konstatimet e hulumtimit onlajn qëllimi i së cilës ishte të analizohet se çfarë është përvoja e nxënësve nga mësimi në distancë në vitin shkollor 2020/21, me fokus të veçantë në rritjen e bullizmit dhe llojet e tij, në këto kushte mësimore.

Hulumtimi u zbatua gjatë qershorit përmes platformës onlajn në ekzemplar reprezentativ prej mbi 1200 nxënësish të shkollave fillore dhe të mesme nga i gjithë vendi nga prof.. Sofia Georgievska nga Instituti për Punë Sociale në kuadër të UCM. U zbatua në kuadër të projektit “Përforcimi i kapaciteteve të fëmijëve në parandalimin e dhunës” i mbështetur nga Fondacioni OAK, në partneritet me SAPI.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle