0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Aktvendimet për gazetarin e Fokus-it për “27 Prillin” në test para Gjykatës Kushtetuese – Kacarska pretendon se janë shkelur të drejtat e gazetarëve

Dy aktvendimet e Gjykatës themelore civile Shkup dhe asaj të Apelit në të cilën gazetari Vllatko Stojanovski nga “Fokus” u refuzua dhe nuk iu konstatua shkelje e të drejtave të tij si gazetar në Kuvend gjatë kohës së të “enjtes së përgjakshme” janë nën pikëpyetje.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle