0_Magazinë.Portal SQ0_Web_Ballina – Sllajder SQ0_Web_Përzgjedhja e redaktorit SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Aktive gjithsej 14.783 raste me Kovid-19, vendimet për izolim prej tani në faqen e ISHSSH-së

Vendimet për personat të cilët duhet të jenë në izolim do të publikohen në ueb faqen e Inspektoratit Shtetëror Sanitar dhe Shëndetësor dhe plotësisht në Gazetën zyrtare në afatin e mundshëm më të shkurtër, me qëllim të rrjedhjes së shpejtë të informatave, zvogëlim të dallimit kohor  ndërmjet momenteve kur është konstatuar  nevoja e izolimit, dhënia e vendimit për izolim dhe publikimi i tij. Prej dje Komisioni i ri për Sëmundje Infektive është me përbërje të re të zgjeruar, por megjithatë me qëndrimin e njejtë, ka apeluar në vaksinim masiv për përfundim më të shpejtë të pandemisë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle