Sektori civil SQShoqëri SQ

Aksion për pastrimin e kanalizimit atmosferik në Shkup

Ekipe të NP "Ujësjellës dhe kanalizim"-Shkup gjatë ditës së sotme zbatuan aksion për pastrimin e ulluqeve dhe pusetave në të gjitha komunat në territorin e Qytetit të Shkupit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle