0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQShoqëri SQ

Aksion masiv për pastrim, janë mbledhur mbi 100 thasë me mbeturina nga plastika dhe alumini

Më shumë se 130 dashamirës të natyrës nga fshatrat Brazda deri në Brodec, nxënës nga fshatrat Sandevë, Kuçevishtë, Pobozhje, si dhe aktivistë nga Shkupi morën pjesë në aksionin masiv të pastrimit. Ata mblodhën mbi 100 thasë me mbeturina të ndryshme plastike dhe alumini, ndërsa ndërmarrja komunale më pas me një aksion emergjent i grumbulloi mbeturinat.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle