0_Maqedoni.Portal SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Aksion i NP “Ujësjellësi dhe kanalizimi” – Shkup për pagesë të borxheve pa normë të llogaritur interesi

Personat fizikë dhe juridikë – shfrytëzues të NPÇ “Ujësjellësi dhe kanalizimi” – Shkup do të mund t’i paguajnë borxhet me këste pa normë interesi në periudhën prej 23.08.2021 përfundimisht me 01.10.2021.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle