0_Maqedoni.Portal SQLajme nga komunat SQShkup SQ

Aksion ekologjik në Gazi Babë

- Në rajonin e komunës së Gazi Babës, në bashkësitë urbane, fillon aksioni i madh ekologjik vjeshtor për pastrimin e rrugëve, deponive të jashtëligjshme dhe parqeve më të mëdha.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle