0_Maqedoni.Portal SQKorrespondentë MaqedoniLajme nga komunat SQShoqëri SQ

Aksion dhe aktivitete ekologjike me qëllim që të jetë më pastër në “Tregun e grave” në Tetovë

Aktivistët e organizatës joqeveritare Multikultura në Tetovë sot së bashku me përfaqësuesit e komunës dhe kryetarin e komunës kanë shpërndarë thasë për mbeturina në “Tregun e grave” me qëllim të vetëdijesimit për ruajtjen e pastërtisë në atë vend, veçanërisht në ditën e pazarit. Drejtimi i aktiviteteve të tilla është që të ketë rrugë dhe trotuare të pastra, ndërsa pemët dhe perimet e kalbura të grumbullohen në qese.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle