0_Web_Ballina – Sllajder SQ0_Web_Përzgjedhja e redaktorit SQBiznes SQBiznis.Slajder SQIntervistë SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Akiku për MIA-n: Qasje në internet me shpejtësi të kënaqshme edhe në zonat më të largëta rurale

Agjencia e Komunikimeve Elektronike (AKE) miratoi rritjen e shpejtësisë së internetit nga 2 Mbps të tanishëm në 12 Mbps për çdo shfrytëzues final që është pjesë e shërbimit universal. Kjo do të thotë qasje në internet me shpejtësi të kënaqshme edhe në zonat më të largëta rurale në shtet ku të gjithë qytetarët, duke përfshirë edhe nxënësit, do të marrin qasje të qëndrueshme në internet dhe shërbimet tjera telefonike, shprehet në intervistën për MIA-n drejtori i AKE-së, Jeton Akiku.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle