0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Ballina – Sllajder SQBiznes SQBiznes.portal SQBiznis.Slajder SQEkonomi SQMakedonija.Slajder SQMKD-AL SQ

Afate të reja për autostradën Kërçovë-Ohër dhe hekurudhën drejt Bullgarisë, fillim i interkontektorit me Greqinë

Investime kapitale me vlerë prej 10 miliardë e 885 milionë denarë në pjesën e rrjetit rrugor, hekurudhës, gazifikimit dhe infrastrukturës komunale, paralajmëron Ministria e Transportit dhe Lidhjeve për këtë vit. Janë planifikuar aktivitete për ndërtimin e disa pjesëve të autostradave të Korridorit 8 dhe Korridorit 10, me 6,1 miliardë denarë, intensifikimi i ndërtimit të të autostradës Kërçovë – Ohër dhe të rrugëve eksprese , si dhe vazhdimin e ndërtimit të hekurudhës drejt Bullgarisë me 2,5 miliardë denarë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle