0_Maqedoni.Portal SQTekste origjinale SQ

AETM: Filloi votimi publik për e-tregtarët më të mirë

Të premten zyrtarisht filloi votimi publik  për e-tregtarët të cilët u nominuan në Zgjedhjen për e-tregtarët më të mirë në Maqedoni "Ecommerce Awards’, në organizim të Asociacionit për e-tregti të Maqedonisë. Çmimet e para për e-tregti në shtetin tonë do ta njohin, shpërblejnë dhe promovojnë përsosmërinë e e-tregtarëve në disa seksione - nga "e-tregtarët më të mirë në aspekte mbrojtëse të shitjes onlajn" dhe "e-dyqanet më të mira sipas sektoreve", deri në "Kampionë në e-tregti", ku do të ndahet  edhe çmimi kryesor "E-tregtar i vitit".

Butoni Kthehu në krye
Mbylle