MKD-AL SQSektori civil SQShkup SQ

Aeroporti i Shkupit për herë të shtatë aeroporti më i mirë në Evropë në kategorinë e madhësisë së tij

Aeroporti Ndërkombëtar i Shkupit është vlerësuar nga Këshilli Ndërkombëtar i Aeroporteve (ACI) me Çmimin e Cilësisë së Shërbimeve të Aeroportit (ASQ Award) për aeroportin më të mirë në madhësinë dhe rajonin e tij (nga 2 deri në 5 milionë udhëtarë në vit në Evropë) dhe Masat më të mira të higjienës sipas rajoneve (Evropë) për vitin 2021.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle