0_Maqedoni.Portal SQMakedonija.Slajder SQPartitë politike SQPolitikë SQ

Ademi: Kuvendi është vendi më i mirë për të përfunduar ky proces, pres të gjithë deputet të votojnë për konkluzionet

Si deputetë me kujdes e kemi përcjellë debatin dhe kemi identifikuar shqetësimet kryesore që ishin treguar nga ana e pjesëmarrësve në procesin e gjerë konsultativ për çështjen e propozimit francez për implementimin e vendimit të Bashkimit Evropian për fillimin e negociatave me Maqedoninë e Veriut. Konsiderojmë se Kuvendi është vendi më i mirë ku duhet të përfundojë ky proces dhe të marrë epilogun e vet dhe të rrumbullaksojë të gjitha pikëpamjet që dolën nga procesi konsultativ dhe në mënyrë adekuate të artikulojë në konkluzione që si detyrë ne, deputetët, do i vendosim si obligim Qeverisë dhe institucioneve tjera të përfshira në negociata.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle